Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Iubitori ai poeziei şi artei plastice, sunteţi invitaţi să ilustraţi opera eminesciană. Despre ce e vorba?

Artă
Tools
Typography

Casa de Cultură Turda a iniţiat evenimentul “Din cerurile-albastre” - Expoziţie online de ilustraţii la poeziile eminesciene. Evenimentul este programat pe 15 ianuarie 2021. Dar ce se întâmplă până atunci?

Ei bine, iubitorii poeziei eminesciene sunt invitaţi să îşi aleagă un poem scris de Mihai Eminescu, poem căruia să îi realizeze o ilustraţie folosind diferite tehnici, de la desen în creion, creioane colorate sau pictură în acuarelă, tempera ori acrilic pe hârtie în format A¤.

Lucrările trebuie scanate şi trimise la adresa de e-mail a galeriei de arta “Valer Suciu” Turda - galeriadeartavs.turda@gmail.com - începând cu 30 decembrie 2020 şi până pe 14 ianuarie 2021.

“Lucrările vor face parte dintr-o expoziţie online ce va fi urcată pe canalul de youtube al Casei de Cultură Turda şi pe pagina de facebook a instituţiei” informează Casa de Cultură Turda cu precizarea că invitaţia de-a realiza ilustraţii se adresează tuturor turdenilor - inclusiv artiştilor plastici consacraţi - care iubesc poezia, desenul şi pictura.

Cei interesaţi de participare trebuie să mai ştie că vârsta minimă este de 12 ani.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS