Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

⚽Pe Stadionul „Mihai Adam” a revenit farmecul competițiilor sportive

Sport
Tools
Typography

În acest week-end, baza noastră sportivă a găzduit primul meci de fotbal „U19” din acest sezon, disputat între Fotbal Club Câmpia Turzii și Unirea Tritenii de Jos. Dincolo de nostalgia trăită de microbiștii veniți să asiste la meci și de atmosfera care ne-a amintit tuturor de celebrul „Hai, Sârma!”, acest eveniment sportiv nu ar fi fost posibil fără investițiile întreprinse de Primărie în reabilitarea Stadionului.

Astfel, deși tribuna nu este funcțională, am reabilitat vestiarele, peluza și terenul de joc, astfel încât toate cluburile sportive din Municipiul Câmpia Turzii să poată desfășura activități oficiale sau de antrenament, pe Stadionul „Mihai Adam”. Cât privește tribuna, reabilitarea acesteia este cuprinsă într-un proiect care urmează să fie depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții și vom demara acțiunile de modernizare de îndată ce vom primi fondurile necesare.

Le mulțumim tuturor persoanelor implicate în revitalizarea fotbalului de juniori, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii și vă asigurăm că Primăria și Consiliul Local vor sprijini orice inițiativă sustenabilă și durabilă, pentru dezvoltarea cluburilor sportive!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS