Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Consiliul Județean și Cluj Arena, premiate de UEFA pentru reușita organizării Campionatului European de Fotbal U21

Sport
Tools
Typography

Stadionul Cluj Arena, obiectiv de infrastructură sportivă edificat și administrat de Consiliul Județean Cluj, a fost premiat de UEFA pentru reușita organizării Campionatului European de Fotbal pentru Tineret, ediția 2023, dar și pentru investițiile realizate de forul administrativ județean în acest important obiectiv sportiv.

Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj: „Am primit cu o mare satisfacție această plachetă din partea celui mai înalt for fotbalistic european, în semn de aleasă mulțumire și recunoștință pentru modul în care am găzduit meciurile, felul în care s-a prezentat stadionul și gazonul, dar și pentru implicarea și colaborarea noastră în reușita evenimentului care a pus din nou Clujul pe harta fotbalului mondial. De asemenea, sunt bucuros că eforturile și banii investiți de noi în acest stadion aduc noi și noi beneficii, iar astfel de evenimente reconfirmă oportunitatea deciziei de a construi această arena ultra-modernă, la cele mai înalte standarde sportive de la acel moment”.

Stadionul Cluj Arena a găzduit în perioada 22 iunie – 2 iulie patru meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal U21, printre care și un sfert de finală, deosebit de spectaculos, desfășurat între reprezentativele Franței și Ucrainei, și încheiat cu victoria țării vecine, cu scorul de 3-1.

Găzduirea acestei competiții sportive se adaugă celor peste 1.000 de evenimente găzduite de stadionul Cluj Arena în ultimii 12 ani și în cadrul cărora au participat peste 2,5 milioane de persoane.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS