Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Cluj Arena, vizitat de UEFA în perspectiva găzduirii Campionatului European de fotbal U21

Sport
Tools
Typography

Joi, 13 aprilie 2023, o delegație comună formată din reprezentanți ai U.E.F.A. și F.R.F. a inspectat stadionul Cluj Arena, în vederea verificării condițiilor oferite pentru desfășurarea Campionat European de Fotbal U21.

Experții celor două foruri fotbalistice, specializați în managementul suprafețelor de joc, au fost mulțumiți de calitatea lucrărilor de montare a noului gazon, dar și a materialelor folosite la amplasarea substratului și a sistemului de încălzire.

De asemenea, specialiștii U.E.F.A. au evaluat zonele tehnico-sanitare de la stadion, respectiv camera anti-doping și cabinetele medicale. Aceștia s-au declarat încântați de rezultatele inspecției realizate în perspectiva găzduirii tunerului final de fotbal U21, din perioada 21 iunie-8 iulie 2023.

Biroul de presă
13 aprilie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS