Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Urmarie ca-n filme aseara la Turda. Urmaritul a reusit sa fuga | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Era seară. Seara zilei de marţi, 27 octombrie, cu puţin înainte de orele 23.00. Capătul străzii Rapsodiei din Turda a fost scena unei secvenţe cum se poate vedea în filme.

Prima dată s-au auzit motoare turate, apoi sirena unei maşini de poliţie. Scrâşnet de roţi, frână puternică.

Zgomotul unei portiere deschise, apoi paşi alergând.

Şoferul unui autoturism era urmărit de poliţie şi ajunsese cu maşina într-o zonă în care nu mai putea merge mai departe: în apropierea a două garaje situate în speaţiul dintre blocurile A4 şi A5.

Încolţit, şoferul a părăsit maşina pe jos, fugind pe aleea ce ducea spre imobilul situat pe strada Constructorilor la numărul 18, după care a trecut pe la capătul parcării din faţa blocului A5 îndreptându-se spre blocul G6, pierzându-şi mai apoi urma în spatele acestui bloc, cel mai probabil fugind printre garajele din spatele acestui bloc.

În alergarea sa, conducătorul auto care îşi părăsise maşina a fost urmărit de un agent de poliţie care, însă, i-a pierdut urma, şoferul reuşind să scape atât la adăpostul întunericului, cât mai ales având în vedere zona: lipsa iluminatului, vegetaţie multă şi garaje care nu toate erau lipite unele de altele, existând, în unele cazuri, posibilitatea de a te strecura.

Unul dintre avantajele şoferului care îşi părăsise maşina la capătul străzii Rapsodiei a fost şi cel distanţei dintre el şi agentul de poliţie care îl urmărea.

Ulterior urmăritorul s-a întors alături de colegul care rămăsese, cu semnalele luminoase ale maşinii de poliţie pornite, să inspecteze maşina abandonată.

La o primă inspecţie cei doi poliţişti au găsit acte ale maşinii, inclusiv chitanţa achitării rovignetei la una din staţiile de alimentare cu carburant din zona Turzii. Cel mai probabil, una dintre pistele de urmat ar fi vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din respectiva staţie de alimentare surprinse la data şi ora înscrise pe chitanţa care dovedea achitarea rovignetei.

Pe de altă parte, intraţi în posesia documentelor autoturismului, poliţiştilor nu le era foarte dificil să identifice proprietarul maşinii, rămânând de văzut dacă proprietarul maşinii şi cel care au fugit de poliţişti erau una şi aceeaşi persoană.

Deoarece în portbagajul maşinii, spuneau poliţiştii, se găseau ceva unelte de pescuit, agenţii bănuiau că şoferul fusese la pescuit, şi, cel mai probabil, conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit celor doi agenţi, cel urmărit circula cu maşina cu farurile stinse şi după ce a trecut pe lângă maşina de poliţie, agenţii au pornit în urma acestuia încercând să îl oprească pentru un control. Aşa a început, de fapt, urmărirea.

Aseară, însă, poliţiştii nu cunoşteau un motiv clar pentru care conducătorul auto a refuzat să se supună controlului organelor de poliţie.

A doua zi dimineaţă, maşina nu mai era la locul unde fusese abandonată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS