Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Voltaj - ultimul concert al serii cu numarul 3 la Turda | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Ultimul concert al celei de-a treia seri a Zilelor Municipiului Turda a fost susţinut de inconfundabila trupă Voltaj.

Cu piesele lor arhicunoscute, arhidifuzate şi arhifredonate, băieţilor de la Voltaj nu le-a fost greu să facă spectacol într-un municipiu în care nu au venit pentru prima dată. Ba chiar dacă e să ne amintim de primul lor concert la Turda, asta se întâmpla la finele verii anului 2003, în cadrul unui spectacol organizat de Radio 21 Turda. Şi atunci Voltaj a umplut de public spectator zona spaţiului care, în timp, a devenit Parcul Teilor, dar care atunci era doar un teren viran, în imediata apropiere a străzii Tineretului din Turda.

Păstrându-şi priza la public, trupa cu solist vocal clujean - Călin Goia susţinea că se mândreşte că e clujean şi este din acelaşi judeţ cu Salina Turda - a făcut inimile turdenilor să bată pe diversele ritmuri ale pieselor şi să bată inclusiv ca şi cum toţi ar fi la 20 de ani.

Din spectacolul de la Turda nu au lipsit două momente relativ importante. Ba chiar trei...

Primul din aceste momente a fost cel în care Călin Goia i-a invitat pe toţi să îşi aprindă luminile telefoanelor, ca pe nişte lumânări, şi să ridice telefoanele să le fluture în aer pentru a arăta astfel că sunt alături de copiii celor peste trei milioane de români plecaţi la muncă în străinătate, copii rămaşi în grija rudelor şi care sunt în centrul atenţiei unei campanii care poartă amprenta Voltaj (în continuare puteţi viziona videoclipul piesei-stindard a proiectului).

De asemenea amprenta unei alte campanii în care trupa Voltaj este parte - promovarea României - putea fi observată în timpul spectacolului, de la elemente cât se poate de evidente (inima tricoloră de pe toba mare a lui Oliver) până la unele care puteau lesne trece neobservate (cele trei stative de microfoane din partea din faţă a scenei erau, fiecare, în câte o culoare: roşu, galben şi albastru).

Chiar mai mult, din concertul celor de la Voltaj nu a lipsit nici piesa acestei campanii - "Din toată inima" (piesă al cărei videoclip îl puteţi viziona mai jos - https://www.youtube.com/watch?v=3JuL97rYbD4) - piesă în al cărei videoclip se regăsesc imagini din România frumoasă, imagini reunite în filmul Transylvania Dragon al cărui protagonist principal este Flaviu Cernescu, cel care a făcut o demonstraţie de slackline la Salina Turda, obiectivul turistic turdean regăsindu-se, aşadar, atât în film cât şi în videoclipul melodiei, lucru pe care Călin Goia a ţinut să îl precizeze în mod expres.

Şi pentru că venise vorba de Oliver - pe care, cum ar veni, să dai vina că bate toba prea tare - despre acesta vocalistul trupei spunea că tocmai îşi serbează ziua de naştere în ziua concertului, Voltaj implicând publicul într-un moment competiţional public-Oliver.

În rest, distracţie şi bună dispoziţie marca Voltaj. Iar ca să vă convingeţi, puteţi arunca un ochi şi peste cele doo-trei imagini de mai jos.

{gallery}2015/150830zmtVoltaj{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS