Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Colegiul Național ,,Mihai Viteazul” Turda este in doliu!

CNMV
Tools
Typography

Distinsa doamnă profesoară de discipline socio-umane Viorica Maria Felezeu nu mai este printre noi. Astăzi, 7 iulie, ne-a părăsit după o lungă și grea suferință.

Dăscal prin vocație și om deosebit, iubit de colegi și dedicat generațiilor de   elevi  pe care i-a îndrăgit și îndrumat  cu profesionalism, doamna profesoară a predat în instituția noastră  timp de peste 20 de ani. Colegi si elevi, am primit cu durere vestea morții sale. Înlăcrimați, ne exprimăm regretul pentru pierderea unui profesor de elită, care a contribuit la renumele colegiului nostru, prin numărul mare de premii obținute cu elevii la concursuri și olimpiade! Dincolo de aceste rezultate frumoase, ne rămân în amintire generozitatea, delicatețea, eleganța și firea ei discretă, devotamentul și iubirea pe care le-a oferit colegiului.

Fie ca Dumnezeu să o odihnească, iar familiei dumneaei să-i dea putere să treacă peste această mare și ireparabilă pierdere!

Priveghiul va avea loc vineri, 8 iulie, la ora 19, la capela Cimitirului Central. O vom conduce pe ultimul drum sâmbătă, la ora 13, de la Biserica Rățeștilor (în spatele pieței).

Dumnezeu s-o odihnească!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS