Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

A venit vacanţa cu JunioriVara 2018

Diverse
Tools
Typography

În perioada IUNIE–SEPTEMBRIE 2018, vor fi organizate mai multe activităţi educative pe potecile tematice din împrejurimile Turzii (drumeţii, concursuri, activităţi de observare şi ateliere educative). Activităţile sunt adresate în principal tinerilor din Turda şi din comunele de pe Valea Arieşului, dar şi copiilor şi turiştilor aflaţi în vacanţă în comunele situate în vecinatatea sitului Natura 2000 Trascău.

Activitati Junior Ranger (model): 

Detectivii naturii, Aventura Junior Ranger, Aventură în Epoca de Piatră, Călătorie spre centrul pământului, Natura in culori, Foto-Safari si Sunet-Safari, Căsuța din pădure, O zi din viata plantelor / animalelor, Pe 2 roți, Între cer și pământ, etc.

Ce vom face: 

drumeții și orientare pe hartă și cu busola, identificarea si observarea plantelor și animalelor, activități artistice și fotografie în natură, ne jucam și invățăm (forme de relief, geologie, meteo, astronomie), sporturi montane (escaladă, rapel, cicloturism)

Activități cu durata de 1 zi sau mai multe.

Grup: intre 6 si 18 copii sau tineri (5-7 ani, 7-13 ani, 14-18 ani)

Informaţii suplimentare si inscrieri: 

Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)

Tel. 0744.678674, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.juniorranger.ro, Facebook

Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului Junior Ranger TV, proiect realizat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi Administraţia Natura 2000 Trascău. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL Romania, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Junior Ranger “Potaissa” este un program educativ adresat tinerilor din Turda şi împrejurimi. Prin organizarea de activităţi pentru cunoaşterea şi protecţia naturii şi prin realizarea de poteci tematice, se urmăreşte diversificarea activităţilor educative şi de recreere la nivel local. Imaginile și filmările realizate, vor fi incluse în videoclipurile de promovare a activităților educative în natură și a potecilor tematice din împrejurimile Turzii.

„Prin activitățile și materialele ce vor fi realizate în cadrul proiectului, dorim să promovăm rolul activităţilor de tip Junior Ranger în rândul comunităţilor locale, dar şi a vizitatorilor şi turiştilor, atât ca programe educative, dar şi ca activităţi model pentru dezvoltarea unor pachete ecoturistice locale (programe de turism pentru familii, programe tematice de cicloturism, drumeție, fotografie, observarea plantelor şi animalelelor)” Roşca Alin, coordonator proiect

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS