Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Concursul Naţional de Matematică pentru clasele IV-VIII „Olimpiada Satelor din România” ediţia a III-a, 11-13 mai 2018

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a organizat  la Cluj-Napoca în perioada 11-13 mai 2018,  cea de-a III-a ediţie a Concursului Naţional de Matematică pentru clasele IV-VIII ,,OLIMPIADA SATELOR DIN ROMÂNIA”, concurs adresat elevilor care învaţă în unitățile de învățământ preuniversitar din mediul rural.

Evenimentul găzduit și desfășurat la Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu, din Cluj-Napoca a reunit 148 de elevi calificați în etapele anterioare şi 35 de profesori din 35 de judeţe ale ţării.

Acest concurs de profil este o continuare a proiectului OLIMPIADA SATELOR, competiție școlară pentru disciplina matematică, inițiată la Cluj-Napoca în anul 2010 și care s-a extins treptat, devenind o competiție de nivel regional - OLIMPIADA SATELOR DIN TRANSILVANIA - pentru un număr de 8 ediții succesive, ajungând să aibă astăzi anvergură națională.

Preşedintele de onoare a ediției naționale desfășurată la Clu-Napoca a fost dl. prof. univ. emerit dr. Dorel  Duca, de la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, iar președintele executiv a fost  dl. inspector școlar general, prof. Valentin Claudiu Cuibus al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

La finalul concursului au fost acordate 5 premii I, 5 premii II, 5 premii III şi  62 de mențiuni  oferite de către Ministerul Educației Naționale și de către sponsorii concursului.

Lotul judeţului Cluj la această olimpiadă a fost format din 5 elevi care au obţinut:1 premiu II, 1 premiul III şi 2 menţiuni, după cum urmează:

  • la clasa a IV-a, PREMIUL II, GLIGAN FLAVIU RAUL, Școala Primară Râșca-Pleș;
  • la clasa V-a, PREMIUL III, DRÂNDA IOANA, Liceul Teoretic Gelu VoievodGilău;
  • la clasa a VI-a, MENŢIUNE, TRIPON ANDRA IOANA, Școala Gimnazială Călățele;
  • la clasa a VIII-a, MENŢIUNE, ILIŞAN IACOB CRISTIAN, Şcoala Gimnazială Frata;

Inspectoratul Școlar Județean Cluj transmite mulțumiri tuturor partenerilor: Instituţia Prefectului Județului Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, precum și sponsorilor pentru implicare și pentru premiile generoase oferite elevilor.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS