Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Clădirea nou inaugurată la şcoala din Poiana era un spaţiu lăsat în paragină de 10 ani | VIDEO

Diverse
Tools
Typography

Micuţii care învaţă în ciclul primar la Şcoala Profesională Poiana au un motiv de bucurie: de-acum urmează cursurile într-o clădire nouă cu săli de clase moderne, cu mobilier modern.

Inaugurarea noii clădiri a avut loc marţi, 21 februarie, în preajma orelor amiezii, în prezenţa personalului didactic şi nedidactic al instituţiei de învăţământ, a părinţilor care au copii la instituţia de învăţământ precum şi în prezenţa reprezentanţilor administraţiei publice locale.

Inaugurăm o nouă şcoală în care vor învăţa aprocimativ 100 de elevi ai şcolii primare Poiana Turda. Ne bucurăm că am reuşit să inaugurăm această clădire având în vedere că construcţia ei a început în urmă cu 10 ani de zile”, spunea Daniela Pîrlea, directorul instituţiei de învăţământ, aceasta precizând că, în total, la Şcoala Profesională Poiana învaţă aproximativ 400 de elevi.

Cu speranţa că inaugurarea noii clădiri va reprezenta un nou început pentru şcoala din Poiana, Daniela Pîrlea observa: “Este un spaţiu modern, generos, elevii vor învăţa într-un ambient plăcut, procesul instructiv educativ se va putea desfăşura în condiţii optime”, asta în timp ce primarul Cristian Matei preciza că spaţiul care tocmai se inaugura fusese lăsat în paragină după ce construcţia lui începuse în urmă cu 10 ani de zile.

Trăiesc cu emoţie acest moment în care se deschide un nou lăcaş şcolar pentru care s-au făcut nişte eforturi începând de la introducerea apei, nu existau geamuri şi aşa mai departe” mărturisea şi primarul municipiului Turda, Cristian Matei, acesta precizând că preocuparea administraţiei turdene pentru ceea ce înseamnă sistemul de învăţământ de la Turda există: “S-a inaugurat un cabinet stomatologic la Colegiul Naţional «Mihai Vitezul», se va inaugura la Şcoala Gimnazială «Teodor Murăşanu» un nou cabinet medical şi se va deschide cantina de la Colegiul Naţional «Mihai Viteazul»”.

Încercăm să aducem unităţile şcolare acolo unde trebuie să fie”, mai spunea primarul Turzii, argumentând: “Copiii noştri trebuie să aibă condiţii de învăţat ”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS