Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

La Turda participă 171 candidaţi la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Diverse
Tools
Typography

Începând de azi, 22 august 2016, se vor desfăşura probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2016, după cum ne-a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, prin Biroul de Presă.

„Întrucât examenul de Bacalaureat sesiunea august-septembrie este în desfăşurare cu probele de competenţe, urmând ca luni, 22.08.2016 să înceapă probele scrise, vă transmitem datele necesare ilustrării subiectului în presă.

La nivelul judeţului Cluj, pentru probele de competenţe s-au înscris 316 candidaţi pentru proba A, 44 pentru proba B, 323 pentru proba C şi 322 pentru proba D.

Pentru probele scrise, sunt înscrişi în total la nivelul judeţului Cluj, 968 de candidaţi, dintre care 171 la Turda, 625 în Cluj-Napoca şi 172 la Dej. 

Pentru buna desfăşurare a examenului, au fost organizate 4 centre de examen: Colegiul Tehnic Turda, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu Cluj-Napoca, Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi Dej, Liceul Teoretic Eugen Pora Cluj-Napoca. 

Vă reamintesc calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă.

Sesiunea de toamnă (august-septembrie) a examenului naţional de Bacalaureat 2016 a început marţi, 16 august, cu probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), respectiv de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B - 16-17 august). Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată între 17 şi 19 august, iar evaluarea competenţelor digitale (proba D)  în zilele de 18 şi 19 august.

Calendarul probelor scrise este următorul:
luni, 22 august, Limba şi literatura română - proba E)a);
marţi, 23 august, Limba şi literatura maternă - proba E)b);
miercuri, 24 august, Proba obligatorie a profilului - proba E)c);
vineri, 26 august, Proba la alegere a profilului şi specializării - proba E)d).

Afişarea primelor rezultate (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00) au loc în data de 29 august, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 1 septembrie.”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS