Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Sute de echipamente ultramoderne, din bani europeni, pentru școlile speciale clujene

Diverse
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a semnat contractul având ca obiect furnizarea de echipamente de telecomunicații și diverse tipuri de echipamente computerizate pentru instituțiile școlare speciale clujene.

Investiția este parte a unui proiect mai amplu, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ce vizează dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din județul Cluj. Valoarea acestuia este de 7.484.551,64 lei, TVA inclus.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm investițiile în infrastructura școlară specială, astfel încât elevii să beneficieze de condiții optime pentru învățare și dezvoltare, adaptate cadrului tehnologic actual. Este un proiect important, vizate fiind toate cele 11 instituții educaționale  subordonate forului administrativ județean, cărora le vom asigura dotări de ultimă generație, la standarde europene.”

Printre echipamentele achiziționate, care vor facilita procesul instructiv-educativ, se numără: 109 table interactive, 111 sisteme de sunet, 151 camere videoconferință, 141 scanere de documente cu cameră portabile, 6 videoproiectoare+căști audio, 8 softuri educaționale pentru elevii cu cerințe educative speciale, 3 smartbord-uri, 8 tablete grafice, 14 microfoane ambientale, etc.

Valoarea contractului este de 1.651.044 lei, fără TVA.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS