Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Expoziția proiectului ,,Muzeul Propagandei Comuniste” are loc la Muzeul de Istorie, Turda

Diverse
Tools
Typography

Prin proiectul ,,Muzeul Propagandei Comuniste”, derulat de Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, se urmărește consolidarea unei generații informate, familiară cu propria cultură și capabilă să își formeze propriile opinii.

Expoziția reprezintă o fereastră către istoria țării noastre, oferind invitaților o incursiune detaliată în perioada comunistă, analizată sub un unghi inedit - cel al propagandei vremii. Într-un efort de a dezvălui subtilele mecanisme ale manipulării de masă, exponatele expuse în cadrul ,,Muzeului Propagandei Comuniste" aduc la lumină nu doar imagini, ci și poveștile complexe din spatele acestora.

Proiectul vizează stimularea gândirii critice și a dialogului deschis. Prin interacțiunea cu exponatele, vizitatorii sunt încurajați să reflecteze asupra contextului istoric, să identifice contradicțiile și să înțeleagă impactul evenimentelor semnificative asupra societății.
Astfel  că, vă așteptăm începând cu data de 24 Noiembrie până în data de 08.12.2023 să vizitați expoziția din cadrul proiectului, la Muzeul de Istorie, Turda.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Acest proiect este dezvoltat cu sprijinul Muzeul de Istorie Turda - instituție care valorifică în mod profesionist patrimoniul din colecţiile sale şi asigură un cadru adecvat de interacţiune între vizitatori şi bunuri culturale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS