Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

“Laboratorul Civic”, un proiect-concurs de videoclipuri pentru a sărbători Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale

Diverse
Tools
Typography

Pentru a sărbători Ziua Mondială a Sănătății Mintale, Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică organizează un concurs pentru promovarea sănătății mintale, în cadrul proiectului "Laboratorul Civic", finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Concursul se va numi Laboratorul Civic și va consta în realizarea unor videoclipuri de către tinerii turdei prin care ei vor atrage atenția asupra problemelor mintale care există în societate. Pentru a putea realiza videoclipurile, participanții vor avea acces la aparatură performantă: green screen, lavalieră, sistem de iluminat profesional și multe altele. După ce videoclipurile vor și realizate, echipa care va reuși sa atragă cel mai mare număr de reacții pe platformele de social media va câștiga concursul.

Echipele vor și mentorate pe o perioadă de două săptămâni și vor putea participa la traininguri și workshopuri de formare în utilizarea aparaturii, design și video editing, toate pentru ca videoclipurile participanților să aibă un impact cât mai mare în societate.

Rămâi la curent cu noutățile despre Laboratorul Civic pe pagina de Facebook AMoS ED

https://www.facebook.com/mobilitate.sociala

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-guvernamentale.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS