Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesajul deputatului Mircea Irimie la inceputul noului an scolar

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Dragi elevi,
În această zi frumoasă de septembrie, ne-am regăsit cu toţii, elevi, profesori şi părinţi, în universul şcolii care găzduieşte cu generozitate, în fiecare toamnă, festivităţile de deschidere a noului an şcolar.

Îndemnul meu pentru acest debut este de a manifesta în permanenţă o atitudine pozitivă faţă de procesul educaţional, de conştientizare a rolului major şi a scopului acesteia într-o societate modernă şi civilizată.

Dincolo de pregătirea şi cunoştinţele pe care le veţi dobândi pe parcursul anului şcolar, vă veţi îmbogăţi cu valori umane fundamentale care reprezintă aspiraţiile cele mai nobile ale omenirii şi care sunt pietrele de temelie pe care s-au construit toate civilizaţiile.

Educaţia, indiferent de natura ei, profesională, socială sau religioasă, a fost şi rămâne o necesitate universală pe care noi, ca părinţi, avem datoria de a o iniţia şi de a “preda” şcolii, fibra morală pe care cadrele didactice vor ţese caractere, personalităţi şi oameni de valoare.

Adresez cu respect şi consideraţie, urări de sănătate şi putere de muncă, cadrelor didactice cărora le încredinţăm an de an, soarta educaţională a copiilor noştri, mulţumindu-le din suflet pentru toată dăruirea şi profesionalismul dumnealor.

Părinţilor, le doresc sănătate, înţelegere şi armonie în familii, bucurii şi împliniri alături de copiii lor.

Iar vouă, dragi elevi, vă urez un început de an şcolar binecuvântat, spor la învăţătură, perseverenţă şi tenacitate, roade bogate, succese binemeritate şi fie ca sfârşitul anului scolar 2015-2016, să vă găsească mai înţelepţi, îmbogăţiţi cu noi cunoştinţe şi experienţe plăcute.

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS