Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Mesajul primarului Tudor Stefanie la inceputul noului an scolar

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Începutul unui nou an şcolar aduce emoţii pentru învăţători, profesori, părinţi, dar mai cu seamă pentru cei mici care păşesc pentru prima dată pe băncile şcolii.

Într-o zi festivă, atât în nume personal cât şi în calitate de reprezentant al Municipiului Turda, doresc să urez tuturor ca sentimentele care vă încearcă astăzi, la început de drum, să fie unele constructive şi să vă conducă la performanţe demne de urmat.

Rezultatele pe care le veţi obţine prin studiu şi muncă individuală vor reprezenta mândria întregii comunităţi turdene iar performanţa şcolară trebuie să se afle pe primul plan în anul şcolar care tocmai începe.

Elevilor, dascălilor şi conducerilor şcolilor turdene le transmit mult succes în noul an şcolar.

Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS