Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Care sunt rezultatele de mentionat ale elevilor de la "Pavel Dan"

Diverse
Tools
Typography

Pentru că administratorul public al municipiului Câmpia Turzii - Petre Pop - anunţa că Liceul Teoretic "Pavel Dan" are şanse mari să primească statutul de colegiu naţional în special prin prisma rezultatelor obţinute de elevii instituţiei de învăţământ de-a lungul timpului, părea un lucru cât se poate de clar ca o parte din aceste rezultate să fie menţionate public.

Astfel, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, directorul Angela Marian a considerat oportun să precizeze în special rezultate obţinute de elevi ai liceului pe parcursul vacanţei de vară, "pe lângă rezultatele deosebite pe care le-aţi auzit la festivitatea de premierea elevilor de la sfârşitul anului şcolar 2013-2014". În felul în care au fost prezentate de directorul şcolii, rezultatele de pe parcursul verii sunt:

- concursul de proiecte de mediu faza naţională, locul II, coordonator Turcu Ana
- concursul de protecţie a consumatorilor, echipajul regiunea de nord-vest, locul II, coordonator Vânătoru Irina
- rezultatele la evaluarea naţională: 96,30% promovabilitate
- la admitere, toţi elevii care au promovat clasa a VIII-a sunt înscrişi la liceu şi 12 la şcoala profesională
- la examenul de bacalaureat, 95,605% procentul de promovabilitate, adică 88 de elevi din 92

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS