Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Veste buna pentru Liceul Teoretic "Pavel Dan": ar putea deveni colegiu national

Diverse
Tools
Typography

Vestea bună pentru Liceul Teoretic "Pavel Dan" a fost adusă de administratorul public al municipiului Câmpia Turzii - Petre Pop - prezent la festivitatea de deschidere a noului an şcolar la instituţia de învăţământ de la Câmpia Turzii.

"Trebuie să vă fac o mărturisire", spunea Petre Pop în alocuţiunea sa adăugând: "chiar discutam cu doamna director şi pentru că administraţia se implică în viaţa publică şi a educaţiei avem împreună un proiect şi anume a da un titlu pe care îl meritaţi ca şi şcoală - pentru că datele vă recomandă spre acest titlu, pentru că aveţi performanţă, aveţi un istoric - şi noi vom începe demersurile pentru a numi Liceul Teoretic «Pavel Dan» Colegiu Naţional".
În acest sens, Petre Pop îşi exprima speranţa că "vom reuşi împreună şi anul viitor veţi fi - cei care veţi absolvi - absolvenţii unui colegiului naţional la Câmpia Turzii. O meritaţi. Felicitări şi mult noroc şi multe realizări în acest an!", le-a mai urat Petre pop celor care începeau un nou an şcolar la "Pavel Dan" în Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS