Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesaj de felicitare adresat de catre d-nul deputat Mircea Irimie tinerilor absolventi ai Bacalaureatului, sesiunea iunie-iulie 2014

Diverse
Tools
Typography

(comunicat)
"Felicitari tuturor absolvenţilor din această sesiune a bacalaureatului pentru frumoasele rezultate obţinute! Acestea denotă că o parte majoritară a candidaţilor a atins nivelul de maturitate intelectuală necesar accederii la o formă superioară de învăţământ şi cunoastere.

Felicitări dascălilor turdeni pentru abnegaţia şi profesionalismul cu care reuşesc de fiecare dată, cu fiecare generaţie de absolvenţi, să ducă la îndeplinire menirea întregului proces de învăţământ şi anume să transforme visele în realitate, munca şi perseverenţa în succes şi rezultate pozitive!
Şi nu în ultimul rând, felicitari Mariei Ilea care, prin rezultatele maxime obţinute de-a lungul celor 4 ani de liceu, încununate cu nota 10 la examenul de bacalaureat, aduce cinste învăţământului turdean şi reprezintă un model viu de reuşită prin munca asiduă, perseverenţă, seriozitate şi pasiune!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS