Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Mesajul de felicitare adresat de catre dl. primar, Tudor Stefanie, tinerilor care au promovat examenul de Bacalaureat

Diverse
Tools
Typography

(comunicat)
„Suntem bucuroşi de rezultatele foarte bune obţinute de elevii turdeni la Bacalaureatul din acest an. Sentimente complexe mă încearcă atunci când mă gândesc că, an de an, elevii liceelor turdene ne fac mândri prin notele obţinute la acest examen al maturităţii: fericire, încredere, speranţă.

În 2014, a fost rândul Mariei Ilea, eleva Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu" să menţină standardul ridicat al unui Bacalaureat de nota 10, notă care reflectă determinare, perseverenţă şi multă muncă. Maria, te felicit pentru performanţa ta şi pentru că ne oferi încă un motiv să fim mândri de tinerii noştri.
Bravo tuturor absolvenţilor şi dascălilor! Bravo acestei generaţii, care cu siguranţa constituie viitorul acestui oraş."

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS