Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

"Teatru pe Drumul Sarii" - Final de festival

Diverse
Tools
Typography

Cea de-a treia ediţie a festivalului de teatru şi arte performative "Teatru pe Drumul Sării" a ajuns la final.

"Aşa cum foarte multă lume de teatru ştie, Aureliu Manea făcea terapie prin spectacol. Mergeai la spectacolele lui şi aveai temă de meditaţie o zi, două, trei... Regizorul Mihai Măniuţiu a purtat amprenta lui Aureliu Manea în această ediţie a festivalului şi ne-a pus faţă în faţă cu o temă delicată, de actualitate, prin spectacolul «FUN», o temă despre care vorbim foarte puţin în public şi foarte mult în statistici", spunea în cea de-a patra şi ultima zi a festivalului Narcisa Pintea, manager al Teatrului "Aureliu Manea" Turda, iniţiatorul şi gazda festivalului "Teatru pe Drumul Sării".

De asemenea, Narcisa Pintea a mai spus că ediţia din acest an a afestivalului a fost dedicată multiculturalităţii şi, spre deosebire de anii precedenţi, în 2014 festivalul a durat patru zile, în acest an fiind invitat şi Teatrul Naţional Târgu Mureş, compania Tompa Miklos, care a fost în festival cu piesa în limba maghiară "Recviem pentru o casă".

Definind festivalul ca "o mişcare culturală care trebuie să aducă în prim plan scena turdeană şi creatorul", Narcisa Pintea amulţumit tuturor celor care, fiecare în felul său, au făcut posibilă cea de-a treia ediţie a festivalului "Teatru pe Drumul Sării", după care a urat celor prezenţi în sală vizionare plăcută la piesa care urma să încheie festivalul: "Bădăranii", de Carlo Goldoni, în interpretarea actorilor Teatrului Metropolis Bucureşti.

În completare mai puteţi consulta comunicatul la final de festival oferit de Teatrul "Aureliu Manea" Turda sau puteţi viziona discursul managerului Narcisa Pintea.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS