Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

APAH Transilvania - prezentare in cadrul Conferintei  ”Open DOORS”

Sănătate
Tools
Typography

APAH Transilvania a fost invitata sa sustina o prezentare despre managementul voluntarilor in cadrul Conferintei  ”Open DOORS” din cadrul proiectului Doors – Dezvoltarea organizationala a ONG-urilor din Romania pentru Sustenabilitate, proiect derulat de Fundatia Regala Margareta a Romaniei.

Open DOORS a fost un eveniment de networking si sharing de bune practici desfasurat  in perioada 1-3 martie 2024, la Bucuresti,  unde  20 de organizatii non-profit din intreaga tara au discutat despre  modalitatile optime de dezvoltare ale organizatiei, implicarea  in dezvoltarea comunităților precum si mobilizarea de resurse.

Prima zi de eveniment a fost dedicata dezvoltarii organizationale. Teme precum cultura organizationala, managementul organizatiilor non-profit si leadership-ul au reținut atenția participanților si au dat nastere unor discutii constructive, menite sa genereze schimbare in societate.

Cea de-a doua zi de proiect  a avut ca subiect discutiile despre stakeholderii principali din comunitati  si modul in care acestia pot colabora mai bine pentru a-si atinge obiectivele. Cei prezenti la eveniment au dezbatut parteneriatele cu autoritatile, relatiile cu mediul de afaceri si cointeresarea membrilor comunitatii, transformarea unui obiectiv de dezvoltare comunitara intr-un proiect win-win.

Ultima zi a proiectului a fost rezervată dezvoltării capacitățiii de mobilizare a resurselor. Teme precum comunicarea si fundraising-ul, promovarea online si tips&tricks in scrierea de propuneri de finantare  au fost subiectele care au reținut atentia participantilor.

’’Evenimentul a fost cu adevarat valoros si nu doar din prisma complexitatii temelor ci si a organizarii si a speakerilor invitati. Am legat noi prietenii si viitoare colaborari cu asociatii din intreaga tara.’’

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS