Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Târg al ONG-urilor, la Câmpia Turzii

Social
Tools
Typography

Munca din culisele unui proiect dezvoltat de Organizațiile Non Profit sau Neguvernamentale este, de obicei, partea care „nu se vede”. Ei bine, pentru a evidenția acest aspect, Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice Transilvania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează târgul „Fii Activ! Fii Sănătos! Fii ONG-ist”.

Evenimentul va avea loc vineri, 24.11.2023, de la ora 16:00, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”.

Vino și tu, pentru a vedea cum își desfășoară activitatea un ONG, cum se redactează proiectele și cum se pun acestea în aplicare!

Fiecare comunitate are o zână bună! Câmpia Turzii are mai multe, vino să le cunoști!

Evenimentul face parte din proiectul „Fii Activ. Fii sănătos!”, cofinanțat din Bugetul Local al Municipiului Câmpia Turzii pe anul 2023.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS