Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Ei sunt cei care şi-au sărbătorit Nunta de Aur la Turda | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Într-o zi în care amploarea sărbătorii a fost diminuată de doliul naţional, nu mai puţin de 35 de familii au fost prezente - unele însoţite de rude - în sala mare a Primăriei Turda pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de la oficierea căsătoriei.

În cadrul evenimentului organizat de Primăria Turda prin Serviciul Public de Asistenţă Socială au avut loc mai multe momente pe care sărbătoriţii şi le vor aminti cu plăcere.

“Uitându-mă la dumneavoastră mă încearcă o mare emoţie” spunea primarul Cristian Matei, adăugând “De fiecare dată acest moment este unul care ne umple sufletele tuturor. În semn de preţuire pentru ceea ce simbolizaţi în viaţa comunităţii vă dedicăm acest eveniment festiv pentru a vă mulţumi cum se cuvine pentru exemplul de viaţă pe care ni l-aţi oferit şi ni-l oferiţi în continuare”.

După un moment de reculegere în amintirea Majestăţii Sale Regele Mihai, primarul a trecut la un moment care a însemnat foarte mult pentru cuplurile din sală în urmă cu 50 de ani - oficierea căsătoriei - moment reluat simbolic şi în cadrul acestui eveniment festiv.

Evident, atât domnii cât şi doamnele au răspuns cu câte un “Da!” hotărât.

Familiile care au marcat nunta de aur inclusiv prina spune “Da” din nou la 50 de ani după celebrarea fericitului eveniment sunt: Ana şi Doru Paul Ioan Anca, Victoria şi Traian Arion, Lucreţia şi Ştefan Avram, Ana şi Vasile Babet, Viorica şi Ştefan Bolboros, Maria şi Ioan Bolos, Cruciţa şi Ioan Cenan, Maria şi Costachi Chihaia, Ileana şi Ioan Copil, Margareta Viorica şi Dumitru Faur, Marioara şi Ioan Fizeşan, Aurelia şi Nicodim Gan, Lucretia şi Eugen Gorga, Paraschiva şi Zoltan Grim, Maria şi Ioan Gyori, Maria şi Simion Hegheş, Adolfina şi Iulian Lupea, Ileana şi Iosif Lupşan, Zoita şi Ludovic Marginean, Crucita şi Constantin Marie, Raveca şi Vasile Mihlciuc, Maria şi Alexandru Mocan, Elena-Rodica şi Gavril Mureşan, Ana şi Ioan Oltean, Elena şi Iacob Oţel, Ileana şi Ioan Pasc, Carolina şi Emanoil Pîrjol, Angela şi Ioan Pop, Maria şi Aurelian Radu, Valeria  şi Irimie Şandru, Eva şi Carol Schiller, Elena şi Traian Şipos, Reghina şi Zinu Stoica, Maria şi Nicolae Toma şi Valeria şi Ioan Tuşa.

Aşa cum deja v-aţi dat seama, unul dintre sărbătoriţi era şi consilierul local Doru Anca.

La momentul la care primarul a invitat pe cei care doresc, să adreseze câteva cuvinte, consilierul Doru Anca a spus, printre altele: “Nu înţeleg cum au trecut 50 de ani de la oficierea primei căsătorii, căci astăzi s-a oficiat a doua căsătorie. Apreciez acest eveniment care a fost oficializat, după Revoluţie, în cadrul Primăriei Turda, apreciez că atât Primăria cât şi Consiliul Local îşi aduce aminte de noi, tinerii căsătoriţi şi că, prin acest eveniment, aduce un act de mulţumire”.

Un alt moment important în cadrul evenimentului a fost prezenţa părintelui Sebastian Zăhan care, împreună cu doi colegi, a oferit clipe de încântare muzicală şi poetică celor prezenţi, nelipsite fiind atât cântecele de crăciun, colindele, dar şi versurile care trezeau amintiri plăcute fericiţilor sărbătoriţi.

Nu în ultimul rând, la final, toţi cei prezenţi au participat la celebra fotografie de grup.

În afară de diplome şi flori, administraţia locală turdeană a premiat fiecare cuplu şi cu un premiu financiar în valoare de 600 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS