Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
106 New Articles

Accident urmat de un incendiu. Un bărbat a fost transportat la spital

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Vălișoara, comuna Săvădisla. În accident a fost implicat un singur autoturism.

Ajunse la fața locului, echipajele ISU au găsit autoturismul avariat, la care s-a produs și un incendiu.

Participanții la trafic au extras de urgență o persoană, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, semiconștient.

Acesta a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, în vreme ce pompierii au lichidat incendiul.

La fața locului au acționat echipajele de la Punctul de Lucru Florești.

Bărbatul a fost transportat la spital. În paralel, pompierii au lichidat incendiul care a pornit, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni la compartimentul motor, nu în urma vreunui impact.

Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS