Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Şedinţă a Consiliului Local Turda, joi, 29 septembrie 2016, de la orele 13.00

Administraţie
Tools
Typography

Membrii forului deliberativ local al municipiului Turda se întâlnesc în şedinţă ordinară joi, 29 septembrie, cu începere de la orele 13.00.

Ordinea de zi a şedinţei care are loc în sala mare a Primăriei Turda este următoarea

1.  Prezentarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente;

2. Probleme ale Direcţiei Impozite şi Taxe Locale:
2.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea nivelului cheltuielilor de executare silită stabilite în sarcina debitorilor persoane fizice şi juridice.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind majorarea plafonului minim al creanţelor fiscale pentru care organul fiscal al municipiului Turda are obligaţia de a publica pe pagina de internet proprie lista debitorilor persoane fizice.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Direcţiei Tehnice:
3.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acoperirea datoriilor restante la consumul de energie electrică şi apă pe care le au locatarii din locuinţele sociale, fată de SC F.D.E.E. Electrica Distribuţie Transilvania Nord şi SC Compania de Apă Arieş SA.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

4. Diverse. (Propuneri. Întrebări. Interpelări)

PRIMAR,
Matei Cristian Octavian
SECRETAR,
Paula Letiția Mic

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS