Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Un spaţiu dat în folosinţă DGASPC Cluj a fost transformat abuziv în locuinţă | FOTO

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Președintele Consiliului Județean Cluj, precum și o comisie decisă de acesta, s-a deplasat azi, 14 iulie 2016, la imobilul din municipiul Cluj-Napoca, Aleea Padin, nr. 20, proprietate a județului Cluj, dată în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj pentru desfășurarea activității Comisiei de evaluare medicală a personalelor cu handicap adulți a județului Cluj. 

După mutarea acestei Comisii la sediul DGASPC Cluj din strada Eremia Grigorescu nr. 37-39, imobilul de pe Aleea Padin a fost transformat ilegal în locuință, astfel încât, în acest moment, mai multe persoane locuiesc abuziv în respectivul spațiu. Acest aspect a fost constatat de însuși Președintele Consiliului Județean în cursul acestei dimineți.

Ocuparea acestui imobil de către persoane care locuiesc ilegal, precum și modificarea abuzivă a destinației acestuia de către DGASPC Cluj, dintr-un spațiu destinat exclusiv persoanelor cu dizabilități, persoanelor vârstnice și funcționării Comisiei de expertiză a persoanelor cu handicap, într-un spațiu locativ, constituie o încălcare gravă a legislației, motiv pentru care Președintele Consiliului Județean Cluj va sesiza organele de cercetare. 

Alăturat, vă transmitem fotografii realizate în cursul acestei dimineți la imobilul de pe Aleea Padin. 





Biroul de presă
14 iulie 2016

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS