Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Şedinţă “de îndată” la Turda. Două proiecte pe ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 380/26.03.2024 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru data de 27 martie la ora 11.00.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea DEVIZULUI GENERAL ACTUALIZAT și a indicatorilor tehnico-economici actualizați aferenți obiectivului de investiții: « Reabilitare și modernizare străzi în municipiul Turda – CARTIERUL PRIMĂVERII, județul Cluj » finanțat în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” conform Ordinului ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației nr. 1498/28.07.2022 și a contractului de finanțare nr. 2434/04.10.2023.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Direcției Economice și ale Compartimentului Protecția Mediului;
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Centrului multifuncțional din Municipiul Turda, str. Războieni nr. 33, județul Cluj, a tarifelor aferente activității desfășurate și a programului de funcționare.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS