Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

✅Strada Livezii - de la câmp, la arteră de circulație

Administraţie
Tools
Typography

❗Continuăm, cu entuziasm, construcția rețelelor urbanistice. Acestea vor facilita accesul către punctele de interes ale Municipiului Câmpia Turzii.

➡️Am început în forță noul an, muncind la amenajarea de la zero a unui nou tronson al străzii Livezii, care va face legătura între cartierul Sâncrai și Complexul de Agrement „Trei Lacuri”.

Acest obiectiv, care transformă ceea ce cândva era un câmp deschis într-o arteră de circulație este finanțat prin proiectul „ Amenajare zonă Cultural Recreativă Trei Lacuri în Municipiul Câmpia Turzii”. În această săptămână se lucrează la bordurare și formarea trotuarelor.

În funcție de vremea de afară, vor începe și operațiunile de asfaltare - preconizate în primăvară.

Facem, cu drag, pentru cetățeni și dezvoltare!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS