Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

La Căsuța lui Moș Crăciun copiii au ocazia să învețe să DĂRUIASCĂ! Dar din dar se face rai

Administraţie
Tools
Typography

Vă așteptăm să împărtășim împreună magia sărbătorilor de iarnă la Căsuţa lui Moş Crăciun până în 22 decembrie.

Săptămâna aceasta vom avea parte de fapte bune, acte caritabile, colinde, ateliere magice și de o atmosferă de sărbătoare.

Joi, 21 decembrie, între orele 15:00 şi 18:00 echipa Logiscool Turda se alătură campaniei caritabile iniţiate de ONG-ul Activ pentru tine, pentru a face o bucurie copiilor cu nevoi speciale de la Școala Waldorf Turda. Împreună vom putea face fapte bune iar cei mici vor învăța ca dăruind aduc bucurie celor aflați în nevoie.

✨Și ce bucurie e mai mare decât cea de a dărui?

În urma unei donaţii minime de 20 lei veţi primi o mini sesiune foto în acest cadru de poveste și veți aduce lumină în ochii unor copii speciali.

Pentru mai multe detalii despre program, accesaţi site-ul nostru: http://bit.ly/489LXPu

Bineînțeles că nu vor lipsi colindele, veselia și atelierele de creație!  Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem alături de noi!

Vă așteptăm cu entuziasm și bucurie, dragi părinți și copii!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS