Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Primăria Turda | Astăzi, am avut bucuria să celebrăm 27 de cupluri, care împreună au parcurs 50 de ani de căsătorie

Administraţie
Tools
Typography

⚜️Această zi specială a fost plină de emoții sincere și recunoștință, deoarece am avut ocazia să privim în urmă la decenii de iubire, loialitate și împărțire a bucuriilor, dar şi a tristeților.

Într-o lume în care lucrurile nu se mai repară, ci mai degrabă se înlocuiesc, povestea voastră e un exemplu demn de urmat pentru noi toţi. Timpul şi devotamentul vostru au dovedit că dragostea sinceră poate rezista trecerii timpului și poate învinge orice obstacol. Suntem convinşi că fiecare poveste de iubire a avut în drumul său parte şi de ploi şi furtuni, nu doar de soare, ceea ce face şi mai admirabil angajamentul dumneavoastră.

Vă mulţumim că aţi ales să vă clădiţi viaţa şi căminele în jurul comunităţii noastre şi să fiţi o inspiraţie pentru familie, prieteni şi cei care vă cunosc.

❤️Ne-am bucurat să vă vedem alături de noi, zâmbind unul altuia, cu mâinile unite într-o zi dedicată iubirii, timpului şi comuniunii.

⏳Vă dorim ca în fiecare zi din cele multe care vor urma înainte să vă aducă noi amintiri pline de iubire și împliniri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS