Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

CAA: Anunţ public pentru începerea procedurii de autorizare

Actualitate
Tools
Typography

În conformitate cu OUG 195/2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea 265/2006 cu modificările şi completările ulterioare şi a ordinului 1798/2007, SC Compania de Apă Arieș SA anunță începerea demersurilor în vederea obţinerii Autorizaţiei de Mediu pentru obiectivul ,,Sistem de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare localitatea Luncani’’, Comuna Luna, judeţul Cluj.

Eventualele sugestii şi reclamaţii se vor depune la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor, nr. 99, în zilele de luni-joi: 9.00-16.30 și vineri 9.00-14.00.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS