Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Sun, May
87 New Articles

987 de persoane autoizolate la nivelul judeţului Cluj. Amenda de 10.000 aplicată de DSP Cluj. S-au primit noi kit-uri de testare

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit informaţiilor oferite de prefectul Mircea Abrudean, la nivelul judeţului Cluj numărul de persoane autoizolate este de 987. 46 de persoane sunt în carantină iar 7 persoane au fost trimise spre judeţele de domiciliu.

Referitor la bărbatul din Câmpia Turzii, prefectul informează că sancţiunea a fost aplicată de Direcţia de Sănătate Publică Cluj în baza Hotărârii de Guvern 857/2001 şi a Ordinului Ministrului Sănătăţii 313/26.02.2020, în urma unui proces verbal de constatare al Inspectoratului de Poliţie Cluj din 12.03.2020.

Bărbatul de 39 de ani din Câmpia Turzii se întorsese din Padova, Italia şi nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu.

Chiar mai mult, prefectul informează că bărbatul amendat a fost identificat la muncă în construcţii când trebuia să fie în autoizolare.

Pe de altă parte prefectura anunţă că din cele 400 de kit-uri de testare avute la un moment dat au fost utilizate 203 şi s-au mai primit încă 250 ieri, 12 martie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS