Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

Surpriză de 8 Martie pentru vârstnicii de la Casa “Antonia”

Actualitate
Tools
Typography

Mai mulţi părinţi şi copii din municipiul Turda au hotărât să le facă o surpriză vârstnicilor de la căminul de bătrâni Casa “Antonia” cu ocazia sărbătoririi zilei de 8 Martie.

Însoţiţi de părinţii lor, în frunte cu Simona Şipoş, mai mulţi copii talentaţi din municipiul Turda au făcut o vizită duminică, 8 martie, la căminul de bătrâni din Turda Nouă unde, alături de ci cazaţi, au sărbătorit ziua de 8 Martie.

Micuţii talentaţi precum Adasa Varga, Daria Sipoş, Alexandru Greţa, Ştefania Marchiş, David Şipoş, Florin Pleş şi Carina Ciordaşu au oferit vârstnicilor un frumos spectacol de poezie şi cântece populare, iar la final o gustare dulce şi flori.

Vârstnicii au primit vizita cu emoţii şi lacrimi de bucurie iar vizita le-a adus acestora zâmbetul pe buze, locatarii căminului multumindu-le copiilor din suflet pentru momentul oferit.

“Copiii noştri au vrut să vină astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, la acest azil de bătrâni să le înveselim puţin ziua. Le-am cântat, le-am recitat poezii şi s-au bucurat foarte mult” spunea, la finalul evenimentului, Simona Şipoş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS