Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Comunicat de presă: Remediere avarie Micro III

Actualitate
Tools
Typography

Pentru remedirea unei avarii în zona ,,Trei Mocani,, din cartierul Micro III, la magistrala ce asigură alimentarea cu apă a abonaţilor din cartierul Oprişani, Compania de Apă Arieş a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pentru cateva ore începând de vineri seara, 24 iunie 2016, ora 21.00.

Defecţiunea s-a produs  la una dintre conductele vechi, conductă  ce este programată să fie înlocuită în totalitate în cadrul pasului II a proiectului cu finanţare europeană derulat de Compania de Apă Arieş. Informăm populaţia că în cursul anului 2016 s-au înregistrat în municipiul Turda doar două avarii, ambele la conducte ce urmează a fi înlocuite. Echipele de intervenţie au acţionat  până după miezul nopţii, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi. 

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi pentru incovenientele provocate şi îi asigurăm că echipele de intervenţie au făcut tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS