Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Conferință de presă privind evoluția proiectului “INIȚIEREA DIGITALIZĂRII ACTIVITĂȚII COMPANIEI DE APĂ ARIEȘ S.A PRIN ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE ȘI SOFTWARE ÎN VEDEREA DEZVOLTĂRII SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL PIERDERILOR DE APĂ”, cod SMIS 2014+157939

Actualitate
Tools
Typography
 

Data: 12.12.2023

În cursul zilei de astăzi, 12.12.2023, la sediul Companiei de Apă Arieș S.A., a fost organizată o conferința de presă, eveniment la care au participat reprezentanți ai mass-media, ai Prestatorului și ai operatorului regional.

Conferința de presă a avut drept scop prezentarea evoluției proiectului mai sus menționat prin informarea populației cu privire la activitățile derulate până în prezent în cadrul acestuia.

La acest moment, progresul proiectului este de 85%.

Astfel că, în concret, au fost realizate următoarele activități:

  • dezvoltare platforma digitală integrată;
  • realizare instruire personal;
  • recepție contoare inteligente de apă rece DN 15mm, DN 20mm, DN 25mm, contoare inteligente de apă rece pentru apă potabilă, combinat 50/20, contoare inteligente de apă rece pentru apă potabilă, combinat 100/25, debitmetre de apă rece pentru DMA DN =50 mm, debitmetre de apă rece pentru DMA DN =100 mm;
  • montaj contoare și debitmetre.

Reamintim faptul că Compania de Apă ARIEȘ S.A. a semnat contractul de finanțare nr. 1929/23.02.2023, încheiat cu  Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Obiectul acestui Contract de Finanțare îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile de către AM POIM, pentru implementarea Proiectului nr. <cod SMIS2014+> 157939 intitulat: „Inițierea digitalizării activității Companiei de Apă Arieș S.A prin achiziția de echipamente si software în vederea dezvoltarii sistemului de management al pierderilor de apă”.

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS