Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Primăria Turda | Căsuța lui Moș Crăciun

Actualitate
Tools
Typography

Între 6 și 22 decembrie, Galeria de Artă "Valer Suciu" se transformă în CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN și vă invită să petreceți momente prețioase alături de cei dragi!

Intrând în acest univers feeric, veți descoperi o poveste desprinsă din basme, creată special pentru cei mici și cuminți.

Cu sprijinul Poștei Române, fiecare scrisoare va călători până în Laponia la Moș Crăciun, aducând magie și bucurie în inimile copiilor. Este pregătită o cutie poștală frumos decorată lângă brad.

În fiecare zi, între orele 12.00 – 20.00 se vor desfășura diverse ateliere creative. Mâinile entuziasmate a celor mici vor da viață coronițelor din brad, figurinelor din lut, globurilor, lumânărilor cu aromă de sărbătoare, turtelor dulci și multe alte obiecte decorative.

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de colinde, să ascultați povestea Crăciunului și să vă aventurați în lumea picturii și a dansului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS