Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

O expozitie ce nu trebuie ratata

Diverse
Tools
Typography

În aceste zile, turdenii şi nu numai, au ocazia să admire lucrările prezente în cea mai nouă expoziţie organizată de Societatea Culturală Filarmonia, cu titlul "Rostite şi nerostite".

Evenimentul este găzduit de Galeria Municipală de Artă Turda, iar cei ce-i vor trece pragul se vor putea bucura de creaţiile Corneliei Vidraşcu şi ale Andreei Thelmann, cea din urmă fiind cea mai nouă membră a organizaţiei amintite. Vizitatorii mai au timp până în 6 august, dată la care expoziţia se va închide.

Vernisajul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 24 iulie 2015, în cadrul căruia Iosif Stegaru i-a invitat pe regizorul Ovidiu Cosac şi pe scriitoarea Rosemarie Leoveanu să vorbească despre lucrările expuse. De asemenea, a avut un discurs în deschidere şi viceprimarul Lucian Nemeş, după cum preciza, prezent în calitate de coleg al uneia dintre expozante, respectiv avocat.

"Unul dintre principii este generozitatea celor care ne oferă şi facem o plecăciune în faţa celor două doamne de astăzi, care, cu suflet mare, au venit spre noi, făcând ceea ce se vede aici, nişte lucruri extreme de laborioase (...)", spunea publicului Ovidiu Cosac în debutul expoziţiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS