Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Daciana Constantea, triumfa din nou

Diverse
Tools
Typography

În perioada 25-27 iulie 2014, a avut loc ,,Bran Music Fest", competiţie importantă de muzică uşoară românească şi internaţională, la care a participat şi Daciana Constantea membră a Clubului de Canto "Bella Musica" al Palatului Cultural ,, Ionel Floaşiu'' din Câmpia Turzii. Printre membrii Juriului s-au numărat: Ştefan Naftanailă de la Radio Romania Cultural, Şerban Băcilă, Dragoş Popa, compozitorul Cristian Alivej fiind preşdintele juriului.

A câştigat Locul III, la secţiunea Limba engleză, fiind în competiţie cu 19 solişti forte bine pregătiţi. În data de 26 iulie a concurat la secţiunea Limba română, la grupa de vârstă 9-11 ani, alături de 20 de tineri promiţători, cu piesa ,,Despre îngeri" şi a câştigat Locul II. La înmânarea premiului, compozitorul Viorel Gavrilă a felicitat-o,iar publicul fiind convins de calităţile ei artistice a răsplătit-o cu multe aplauze.
Felicitări, Daciana!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS