Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Mr Vik lansează single-ul şi videoclipul "Brasil Tropical"

Muzică
Tools
Typography

Direct din Brazilia, Mr. Vik aduce beaturile tropicale in single-ul "Brasil Tropical", o noua piesa cu versuri in limba spaniola.

Nu este prima legatura a lui Mr. Vik cu Brazilia. Tot in America Latina, artistul si-a aprofundat studiile din domeniul antropologic, in 2011. Iar sederea acolo l-a ajutat sa inteleaga mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.

"Piesa 'Brasil Tropical' are influente din FUNK-ul brazilian, Hip hop-ul lor si influente de mumbathon, este un mix de viburi pozitive gata sa te faca sa dansezi pana la epuizare!", declara Mr. Vik. 

Pentru videoclip, Mr. Vik a colaborat cu o echipa din Brazilia, de la regizor, echipa de productie, dar si o figuratie formata din multi dansatori foarte cunoscuti in Brazilia: Marcao, care a castigat o competitie impotriva celebrilor Les Twins si echipa de dansatori WestSide. 

"Videoclipul a fost filmat in Sao Paulo, Brazilia. Experienta a fost plina de energie pozitiva, plina de voie buna! Videoclipul este regizat de catre Julio Rocha, un foarte cunoscut actor brazilian, cu o experienta vasta in domeniu. El s-a ocupat de tot ceea ce inseamna echipa de filmare, dansatori, locatii etc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ajutorul si pentru prietenia de care a dat dovada. Clipul a vrut sa surprinda partea urbana din Sao Paulo si partea exotica din Brazilia", adauga Mr. Vik. 

 Exotice, cu un beat energizant si cu versuri in limba spaniola, piesele lansate pana acum de catre Mr. VIK au cucerit instant publicul si au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS