Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

ADDA - "3 ianuarie", feat. Fata cu Chitara - Stările ADDEI - Sezonul II, Episodul 3 VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei,  Adda lanseaza astazi al 3-lea episod din noul sezon Starile ADDEI – 3 ianuarie, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele... baladde! 

Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI. Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. 

Al treilea episod se lanseaza astazi si poarta numele de “3 ianuarie”, o colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele ei real Giulia Macovei, artista recent semnata la Baladda Records. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce a intrat in urma cu o luna in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat Music. 

Starea asta am scris-o cand ma incalzeam facand vocalize. Pur si simplu, mi-au curs versurile pe melodie, gandindu-ma la situatia aia in care esti in stare de soc pentru ca el iti spune “pa”, declara ADDA

In februarie 2015, am cunosut-o pe Adda, cea care mi-a devenit indrumatoare in cele din urma. Ne-a legat muzica, piesa "Nu plânge, Ana", cântată in duet. Conceptul de ,,Fata cu Chitara" a pornit odata cu placerea mea de a canta la chitara, caci cu ea in brate, traiesc cel mai bine muzica. 

Starea 3 ianuarie din proiectul ,,Starile Addei" vorbeşte despre acea despartire dureroasa, care trezeste sentimente puternice in sufletul fetei părăsite, in data de 3 ianuarie. Aceasta colaborare cu Adda, este o binecuvântare pentru mine şi un răspuns la întrebarea 'Cât de frumos este ce trăieşti', declara Fata cu Chitara.

Dupa cum v-ati obisnuit, ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a colaborat cu Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru, iar chitara electrica ii apartine lui Bogdan Chirila.

Clipul este regizat de catre Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este facuta de catre Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de catre Florin Babei. In echipa de beauty ii regasim pe Ana Mironescu la make-up, pe Claudiu Sarghe la hair si pe Ioana Popa – CLOCHE la styling.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS