Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Cum ar fi să fie o trupă de teatrul la tine în liceu? Proiectul e deja demarat! | VIDEO

Artă
Tools
Typography

Vrei o trupă de teatru în liceul tău? Foarte bine: actorii Teatrului “Aureliu Manea” Turda s-au gândit deja la asta şi au şi demarat un proiect în acest sens.

“Îţi place actoria? Doreşti să faci parte dintr-o trupă de teatru? Aum ai ocazia! Actorii Teatrului «Aureliu Manea» Turda doresc înfiinţarea unei trupe de teatru în liceul tău” sunt elementele informative care e regăsesc chiar la avizierul teatrului turdean.

În legătură cu acest aspect am dorit să aflăm mai multe informaţii de la cine altcineva dacă nu chiar de la managerul teatrului turdea, Cătălin Grigoraş.

“E foarte important ca teatrul să aibă deschidere şi să colaboreze nu numai cu instituţiile de învăţământ […] Pe vremuri ştiu că erau trupe de teatru şi am zis să venim în întâmpinarea lor cu actorii...” spunea Cătălin Grigoraş, cel care a fost amabil să stea cu noi de vorbă şi să ne prezinte proiectul în sine şi variantele de derulare a acestuia, inclusiv ce presupune, concret, acest proiect.

Nu în ultimul rând, managerul teatrului turdean ne-a dezvăluit şi intenţia organizării unor ateliere de creaţie la Teatrul “Aureliu Manea”, astfel că şi despre această idee puteţi afla mai multe detalii din discuţia pe care am avut-o, în urmă cu câteva zile, cu managerul Cătălin Grigoraş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS