Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Curs de calificare GRATUIT in meseria ,,LUCRATOR IN COMERT” prin proiectul “Si noi avem dreptul la munca!”

Social
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 20 ianuarie - 30 ianuarie 2015 Agenția de Consultanță și Afaceri Română – ACAR - invită persoanele interesate să se înscrie la cursul de calificare gratuit în meseria "Lucrător în comerț".

Cursurile se vor desfașura în municipiul Câmpia Turzii, sunt adresate persoanelor de etnie romă și persoanelor cu dizabilități iar pentru participare sunt necesare minim 6 clase absolvite.

Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR, în parteneriat cu Forum Group în calitate de beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE - și Asociația EDUTECO, implementează în intervalul aprilie 2014 - octombrie 2015 proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!", în regiunile: București-Ilfov, Sud-Muntenia și Nord-Vest.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile (800 de persoane de etnie romă și 100 de persoane cu dizabilități) și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate, prin furnizarea de servicii de consiliere şi orientare profesională şi cursuri de calificare/recalificare adaptate nevoilor particulare ale grupului ţintă.

Cursurile de calificare se vor finaliza cu un examen, iar în urma promovării acestuia beneficiarii vor obţine o diplomă de calificare profesională care poartă antetul Ministerului Muncii și Ministerului Educației fiind recunoscută la nivelul Uniunii Europene şi un sprijin financiar de 500 lei.

Acte necesare pentru înscrierea la un curs de calificare:
 Buletin / Carte de identitate;
 Certificat de naştere;
 Certificat de căsătorie;
 Ultimul act de studiu;
 Adeverinţă medicală;

Informaţii suplimentare:
Centrul de Incluziune Socială Turda – Str. Castanilor nr.8
Telefon: 0734.152.083, 0364.149.910 / fax : 0364. 435.372
E-mail: office@acar-eu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS