Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Marsul "Copilărie in culori", anulat din cauza conditiilor meteo

Social
Tools
Typography

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copiilor, Centrul de Recuperare "Carine" împreună cu Centrul de Zi "Spiriduşii" Câmpia Turzii, au planificat organizarea unui marş intitulat "COPILĂRIE ÎN CULORI", cu desfăşurare în data de 20 noiembrie 2014, între orele 11.00-12.00.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, suntem nevoiţi să amânăm acţiunea, urmând să o reorganizăm în funcţie de evoluţia vremii, astfel încât, participanţii, în cea mai mare parte copii preşcolari şi şcolari în clasele primare, să se poată bucura pe deplin de moment.

Coordonator Centrul de Recuperare "Carine"
Irina Munteanu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS