Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, May

IPJ Cluj, despre percheziţionarea poliţiştilor în baza mandatelor emise de DGA

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul dimineții de 29 ianuarie a.c., Direcția Generală Anticorupție a pus în aplicare mandate de percheziție domiciliară la doi ofițeri de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitățile de cercetare sunt desfășurate in rem, în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale și delapidare.

În conformitate cu prevederile legale, în funcție de evoluția anchetei, vor fi dispuse măsurile prevăzute de lege.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea.

Susținem toate activitățile specifice procedurilor penale și avem ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri și profesioniști!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS