Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Master Cook - prima editie internationala de gatit in aer liber la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

International Police Association (IPA) secţia română - Regiunea 2 şi 3 Cluj-Napoca - în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, organizează prima ediţie internaţională a concursului de gătit în aer liber -"MASTER COOK" - care se desfăşoară la Câmpia Turzii, Parcul Municipal, în perioada 18-20 septembrie 2015.

Campionatul de gătit în aer liber ”MASTER COOK” este un eveniment tip competiţie, organizat la nivel internaţional, unde poate să concureze orice persoană din ţară şi străinătate.

La competiţie s-au înscris în jur de 15 de echipe din România, Ungaria şi Slovacia, care vor concura la trei categorii de preparate, gătite la foc de lemne, în aer liber.

Echipele îşi vor săvârşi opera gastronomică din bucăria tradiţională naţională şi internaţională într-un interval de patru ore.

Juriul desemnat de către organizatori va puncta: gustul mâncării gătite la faţa locului, aspectotul interior şi exterior, precum şi dexteritatea concurentului.

Concursul de gătit în aer liber MASTER COOK are loc pe 19 Septembrie, între orele 9.00-13.00, în Parcul Municipal din Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS