Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Clubul de dans Potaissa - flash mob impotriva sedentarismului

Eveniment
Tools
Typography

Parcul mare al municipiului Turda a fost azi, 29 august, gazda unui eveniment care punea în valoare mişcarea.

Copiii şi tinerii de la clubul de dans Potaissa Turda s-au implicat într-un flash mob oferind, astfel, un spectacol "ad-hoc" pentru cei care, la acel moment se aflau în parcul mare al municipiului Turda.

Început la orele 11.30, avea un mesaj cât se poate de clar, mesaj pe care ni l-a precizat inclusiv Diana Miron, coordonatorul şi antrenorul clubului de dans Potaissa Turda: "e un flash mob anti facebook, anti calulator, dorim să promovăm mişcarea, sportul în rândul copiilor şi al tinerilor".

În momentul de dans coordonat au fost implicaţi aproximativ 60 de copii şi tineri cu vârste între 5 şi 18 ani, toţi cursanţi ai clubului de dans Potaissa Turda, toţi distrându-se foarte bine în timpul dansului, radiind de bucurie şi fericire şi dând de înţeles, prin modul în care se comportau că le face plăcere să fie acolo şi să facă ceea ce fac.

Referitor la pregătirea momentului, Diana Miron explica: "am fost în două cantonamente - unul în România şi unul în Grecia - de o lună şi i-am reunit doar acum", ceea ce înseamnă că nu cu mult timp în urmă au început pregătirile, cu atât mai mult cu cât tot antrenorul clubului preciza: "am avut două săptămâni în care am lucrat doar pentru Zilele Turzii".

În ceea ce priveşte implicarea clubului de dans Potaissa Turda în evenimentul Zilele Municipiului Turda, clubul a participat, vineri, 28 august, cu un stand de prezentare la târgul ONG-urilor - amplasat pe aleea care duce spre muzeu - dar a şi susţinut, de la orele 18.00, momentul "Eleganţă şi stil" la care au participat patru perechi de dansatori ai clubului.

Pe de altă parte, Diana Miron s-a referit şi la activitatea competiţională care începe pe 12 septembrie. Antrenamentele încep efectiv de luni, 31 august, cel mai important obiectiv al clubului fiind Campionatele Mondiale de la Viena, din decembrie.

Evenimentul organizat, în parcul mare al municipiului, de Potaissa Turda - club care în urmă cu mai puţin de şase luni de zile a sărbătorit 20 de ani de activitate - s-a încadrat perfect în activităţile organizate în aceeaşi zonă cu ocazia Zilelor Municipiului Turda, activităţi care cuprindeau, printre alrtele, modelare de baoane, pictură pe faţă, zumba kangoo jumps, sau karting.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS