Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Dinu Olarasu, prezent sambata la Old Caffe din Turda

Eveniment
Tools
Typography

O nouă seară muzicală este pregătită de echipa Old Caffe Turda. De această dată invitat special este Dinu Olăraşu.

"Din dragoste pentru muzica de suflet şi pentru atmosfera live la Old Caffe am adus artiști folk cunoscuți pentru toți turdenii care iubesc acest gen de muzică", se arăta în comunicatul făcut public de către echipa Old Caffe, comunicat în care se mai anunţa: "Sâmbătă vom continua să încântăm ascultătorii şi iubitorii de muzică folk turdeni cu un recital live Dinu Olăraşu".

Chiar dacă precizarea trebuie făcută - "Până acum intrarea a fost gratuită şi, în limita disponibilității celor care ne încântă, vom continua acest obicei, singurul aport fiind consumația din local" - invitaţia rămâne: "Vă așteptăm cu drag sâmbătă, 16 mai, la un spectacol live cu muzică bună, de suflet, de la ora 21.00. Intrarea este liberă. Locurile sunt limitate de spațiul localului".

Cei care, însă, doresc mai multe informaţii, pot contacta echipa Old Caffe la numărul de telefon 0731-457.455.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS