Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Accident in centrul Turzii provocat de neatentia in trafic

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 22 decembrie 2014, cu puţin înainte de orele 16.00, în centrul istoric al municipiului Turda a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane şi cu avariere de autovehicule.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, vina ar aparţine conducătorului motoscuterului care nu ar fi acordat prioritate unui autoturism care ar fi circulat deplasându-se cu direcţie Primăria Turda.

Astfel, în prima variantă, vina ar aparţine conducătorului motoscuterului, cel care a şi avut de suferit în urma evenimentului rutier, fiind accidentat şi dus cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Turda.

UPDATE

O discuţie ulterioară (de azi, 23 decembrie) cu un reprezentant al Poliţiei Turda pare să releve contrariul. Aşadar - de asemenea "din primele cercetări de la faţa locului" - se pare că autoturismul nu ar fi acordat prioritate motoscuterului, ceea ce înseamnă că persoana care a fost rănită nu are nicio vină. Cu două faţete opuse ale aceluiaşi eveniment rămâne ca un comunicat oficial din partea Poliţiei să lămurească, de fapt, situaţia şi cui aparţine vina.

La momentul de faţă încercăm să aflăm mai multe date despre persoana accidentată şi în ce stare este.

UPDATE 2

O persoană apropiată victimei confirmă că vinovăţia ar aparţine conducătorului autoturismului care nu a acordat prioritate conducătorului motoscuterului. Intenţia noastră a fost aceea de a lua legătura cu persoana accidentată pentru a afla mai multe detalii despre evenimentul rutier, însă acest lucru nu a fost posibil, acelaşi apropiat al persoanei rănite precizând că aceasta este sub supraveghere medicală cu fractură de tibie şi peroneu şi chiar ar fi programată pentru o intervenţie chirurgicală astăzi 23 decembrie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS