Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Castelul Banffy va asteapta cu portile deschise

Eveniment
Tools
Typography

În data de 26 septembrie Fundația Transylvania Trust organizează Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy, cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului.

Scopul programului cultural este prezentarea valorilor locale, a arhitecturii castelului și a rolului familiei Bánffy în istoria Transilvaniei. Castelul așteaptă vizitatorii, oferindu-i acces în acele spații ale castelului care în mod obișnuit nu pot fi vizitate, precum structura acoperișului clădirii principale, spațiile de la etajul clădirii Miklós, și spațiul deasupra clădirii bucătăriei.

Program:
16.00 - Vizită ghidată în limba maghiară – vizita spațiilor deschise
17.00 - Vizită ghidată în limba română – vizita spațiilor deschise
19.00 - Proiecție cartată interactivă pe zidurile castelului generată de recitalul pianistului Edi Gavril

În data de 26 septembrie intrarea la castel și la programele organizate este liberă.

Finanțatorii programului sunt Uniunea Europeană, Programul Cultura, Fundația Communitas; partener: VisualSKIN.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS